Fabriken: Advent

Första advent har passerat och andra advent är snart här. Vi försöker förbereda så gott det går. I år pysslar vi inte lika mycket som vanligt dock. Jag och pojkarna reser ju iväg över jul och nyår till Frankrike medan pappa Magnus stannar hemma. En annorlunda jul. Men förhoppningsvis så mysig som den bara kan vara. Även om inte hela familjen är samlad.

Den bästa tiden är nu. Innan jul. Förväntningarna. Allt det vackra julpyntet som för vår del består av kottar, mossa, vita blommor och granar. Lite vita stjärnor och massor av ljus på det så är julstämningen på topp. Lite snö är som grädde på moset. Och det fick vi ju lagom till första advent. ♥

Om en vecka drygt åker vi. Oj, vad vi ska hinna med mycket innan dess. Fast jag tänker inte stressa utan snarare njuta den sista tiden här hemma innan vi åker.

Fler fina bidrag om advent hittar ni hos Fabriken.

Advent. Christmas preparations. A bit different this year since we’re in France during the holidays. Just me and the boys. Daddy stays at home, he has to work this Christmas.
You’ll find some more Christmas inspiration at Fabriken.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ullrika december 12, 2012 at 21:34

  Men oj så fint! Så spännande att fira jul utomlands, om än jag förstår att ni kommer sakna din man förstås :/

  [Svara]

 • Reply Ebba - inredning & inspiration december 7, 2012 at 14:18

  Vackra bilder! Har du hittat kottarna eller köpt dom? Skulle nog vilja ha mig ett par själv nämligen :)

  [Svara]

  Lotta svarar:
  december 10th, 2012 at 11:50

  Hej! Tack snälla. :heart: Kottarna har min svärmor hittat ute i naturen… de är hur fina som helst och kommer från Frankrike. :) //Lotta

  [Svara]

 • Reply Johanna / Fru form o fix december 7, 2012 at 09:29

  Vad fint du har arrangerat på hyllan!

  [Svara]

 • Leave a Reply