Gästkrönikör på Eloge Magazine

Idag släpptes nya numret av Eloge Magazine – enligt mig det bästa bloggmagazinet som finns (och bäst av allt det är gratis och utan en massa reklam. Finns massor av inspiration!) Där har jag skrivit en gästkrönika under ”Barn & Familj” om när Johan kom till världen och hur det påverkade Alexander.
Lite nervöst och pirrigt är det allt. Jag har alltid tyckt om uttrycka mig med ord, det här är min första krönika för en tidning och jag blev så glad när Malin (ta en titt på hennes fina blogg) frågade om jag ville vara med och uppmärksamma min lilla blogg.

I nya julnumret som är extra tjockt kan ni inspireras av allt från julbak, heminredning till julpyssel. Se härliga artiklar om familj, mode, recept och få tips på fina bloggar.

Tack tjejer för en otroligt fin och välarbetad tidning! Rekommenderar jag varmt. ♥

Bilden till inlägget är en printscreen på Eloge Magazine och förstasidan av artikeln. Ni kan läsa Eloge Magazine här och Eloge Magazine hemsidan där det dagligen tipsas om bloggar finns här.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jill december 14, 2012 at 10:42

  Så kul – grattis! :)

  Kram! :heart:

  [Svara]

 • Reply Elenore december 13, 2012 at 17:00

  Fin krönika. Skönt att det är bättre mellan pojkarna nu. Förstår att det måste varit tufft både för lille A och för er som föräldrar.
  Vilken liten pärla detta magasin var, måste absolut kolla in det fler gånger. Så mycket fint det finns på nätet, helt sjukt egentligen.

  [Svara]

 • Reply Camillasnyahem december 11, 2012 at 15:55

  Så roligt! Ska genast kika in.

  Ha en fin eftermiddag!

  [Svara]

 • 1 2

  Leave a Reply