Our christmas

Blue door

21/12/2012

Christmas in Bonnieux 2012

Fresh air.

Untitled

Jag och pojkarna har en mysig jul i Provence. Även om vi saknar pappa M väldigt mycket. Farmor och farfar överöser oss med god mat och mycket lek med barnen. Alexander älskar att leka med farfar och farmor. De träffas inte så ofta och jag var rädd för hur han skulle reagera men allt har gått bra. Så när på som när han är trött. Då är han lite mammig.

Jag njuter av att få god mat och lite egentid när svärföräldrarna har barnen. Vi älskar att vara här. Människorna i den lilla byn är underbara. Alex charmar damerna i byn och gör slängkyssar till dem. Naturen och vädret här är fantastiskt.
(kommer många fler bilder i senare inlägg när jag har tillgång till datorn – det är lite bökigt att blogga med iPad och iPhone.)

Ni som inte har instagram kan följa oss via Facebook, där läggs också alla bilderna upp. Bara att gilla Oh lovely! så ser ni bilderna. Eller så finns de på instagram eller flickr. Tar en hel del bilder varje dag.

God fortsättning! ♥

We eat, play and laugh together. Enjoy spending time together (it only happens once or twice per year) in my parents-in-law’s beautiful house in the heart of Provence. Here are some pics from the last couple of days. A peaceful Christmas together with loved ones. Although we miss daddy very much. Hope you had a safe and merry Christmas. ♥

Previous Post Next Post

6 Comments

  • Reply Kristina - ingen vanlig dag januari 5, 2013 at 23:38

    Så härligt ni verkar ha det! Njuter av dina bilder på ig – ser ju underbart ut med sol!

    Kramar.

    [Svara]

  • 1 2

    Leave a Reply