OHLOVELY.SE + FACEBOOK + INSTAGRAM + TWITTER + FLICKR + PINTEREST + RSS + LINGWALL DESIGN & PHOTOGRAPHY

About

”Dance like no one is watching, sing like no one is listening, love like you will never be hurt, dream without limit, smile till you face hurts, cuddle me like you will never grow up, give like you have plenty, play like there are no winners…”

Oh lovely! Vad kul att just Du tittar in! Jag som huserar på bloggen är en lyckligt gift kvinna och småbarns mamma. Jag bloggar och dokumenterar vardagslivet med ord och bilder. Några av mina intressen förutom familjen är fotografering och inredning så det ser ni mycket av i bloggen. (Läs mer om bloggen/ohlovely.se här.)

Jag och Magnus träffades i oktober 2007, sedan dess har vi varit ett par. Vi flyttade ihop i juli 2008 och i höst flyttar vi till vårt tredje hus.
I februari 2010 blev vi man och hustru, 5 månader senare, i juli 2010 föddes vår son Alexander och i augusti 2012 föddes lillebror Johan. ♥

Ett av mina stora passioner är att bygga hemsidor, jag driver mitt företag och dröm på fritiden med hopp om att en dag kunna försörja mig enbart på det. Jag har skrivit blogg/dagbok på nätet sedan 1999, jag var en av de första WordPress användarna i Sverige (långt innan det blev populärt att blogga!).

En annan passion är fotografering, jag är en glad hobbyfotograf som ständigt törstar efter att få lära mig mer inom den underbara konsten.
Alla fotografier i bloggen är tagna av mig och design/kodning av WordPress tema är copyright mig om inget annat anges.

Har du några frågor får du gärna kontakta mig på mail@ohlovely.se

// Charlotta