OHLOVELY.SE + FACEBOOK + INSTAGRAM + TWITTER + FLICKR + PINTEREST + RSS + LINGWALL DESIGN & PHOTOGRAPHY
Om sidan

Ohlovely! är ett av mina utlopp för kreativitet. Här samlar jag tankar, ord och bilder – ni får en liten inblick i mitt liv. Jag bloggar om bröllop, inför bröllop och vårt vardagsliv. Jag har under flera år huserat på nätet i en eller annan form. Under augusti 2009 bestämde jag mig för att starta om på nytt ställe – ohlovely!

Lovely! är ett av mina favoritord, jag säger det ofta utan att tänka på det. Ibland när något är riktigt ljuvligt säger jag Oh lovely! Eftersom mitt liv är helt underbart och ljuvligt valde jag att kalla min sida just för oh lovely! bara för att mitt liv är just det… lovely.

Varför registrering?

Ibland skriver jag lite mer privat eller helt enkelt lägger upp bilder familj och vänner – då känns det tryggt att veta vem som läser. Jag har inte höga krav men jag vill gärna veta vem du är. Om jag inte känner dig sedan tidigare får du gärna skriva några rader om dig och skicka länken till din blogg. Alla ansökningar godkänns av mig manuellt – först när ni fått ett andra mail om att ni är godkända kan ni logga in.

Jag förbehåller mig rätten att radera användare utan tillsägelse. Ibland kommer jag gå igenom användarlistan och radera inaktiva användare. Det krävs någon form av tvåvägs kommunikation om ni vill fortsätta att läsa om mitt liv. Välkommen att registrera dig här!